Producent af hudplejeprodukter

Søger du en kompetent producent af hudplejeprodukter, er Nordic Sense præcis hvad du leder efter. Vi er førende, som private label producent af hudplejeprodukter, kosmetik og produkter til personlig pleje.

Vores fokus er at skabe unikke produkter og brands til vore kunders hudplejeserier. Netop derfor har vi i mange år været branchens foretrukne private label producent af hudplejeprodukter.

Miljøbevidst private label producent af hudplejeprodukter

Nordic Sense er din virksomheds private label producent af hudplejeprodukter, vi tilbyder garanteret kvalitets- og miljøbevidsthed, der går langt ind under huden.

Udelukkende med veldokumenterede råvarer, leverer Nordic Sense altid en ensartet kvalitet. Vi tilstræber os altid på, at være en producent af hudplejeprodukter, der er på forkant med forbrugernes ønsker og krav.

Din professionelle producent af hudplejeprodukter hedder Nordic Sense

Vi er altid parate til at vise dig vores store udvalg af kosmetik, hudplejeprodukter og andre produkter til personlig pleje. Nordic Sense har et stort færdigudviklet produktsortiment, klar til at blive lanceret. Kontakt os i dag, og få en pålidelig samarbejdspartner og producent af hudplejeprodukter, der altid leverer gennemtestede produkter, klar til brug.

Som professionel producent af hudplejeprodukter, har vi også kompetencerne og faciliteterne til at udvikle og opsætte din helt egen produktion af milde produkter for forbruger og miljø. Vi er, således i dag, producent af hudplejeprodukter for flere private label produkter, der kan forsynes med miljø- og allergimærker. 

Nordic Sense kan også levere en mindre testproduktion af dine produkter før den endelige lancering.

Brug din fleksible og indlevende producent af hudplejeprodukter

Vi er stolte af at være en producent af hudplejeprodukter med korte kommandoveje. Det giver vores produktionsapparat en høj grad af fleksibilitet. Du vil derfor have muligheden for at rette eventuelle detaljer undervejs, og alligevel ende med at få løst opgaven hurtigt.

Selve fabrikken er indrettet perfekt, med en rationel produktionsgang – lige fra blanderiet gennem produktionshallen - til produkterne tappes, konfektioneres og pakkes.

Vi er også ekstremt fleksible i pakkeprocessen. Med vores moderne produktionsapparat kan vi tappe stort set alle typer emballage - fra 5 ml. og opefter.