Private label kosmetik

Nordic Sense er din professionelle producent af private label kosmetik- og hudplejeprodukter til kroppens personlige pleje. Vi rådgiver og leverer i alt indenfor private label kosmetik, fra idé til færdigvare.

Hos Nordic Sense indgår vi altid et tæt og fleksibelt samarbejde med kunder, der ønsker gennemprøvede, innovative og miljørigtige produkter. Ønsker du at vide mere om vores private label kosmetikløsninger, er du velkommen til at kontakte os, på telefon 86 80 05 33 eller e-mail info@nordicsense.dk.

 

Private label kosmetik og hudpleje fra Nordic Sense

Private label kosmetik- og hudplejeprodukter fra Nordic Sense, garanterer kvalitets- og miljøbevidsthed langt ind under huden.

Når vi træder ind i en samarbejdsaftale, vedrørende private label kosmetik og/eller hudpleje, er det med en stabil og pålidelig produktion. Vi bruger udelukkende veldokumenterede råvarer og leverer altid en ensartet kvalitet. Som producent af private label kosmetik og hudpleje, tilstræber vi altid at være på forkant med forbrugernes ønsker og krav.

 

Færdigudviklede private label kosmetik- og hudplejeserier

Da Nordic Sense råder over et stort færdigudviklet produktsortiment, kan din virksomhed hurtigt blive klar til at lancere jeres egen private label kosmetik- eller hudplejeserie.

Med gennemtestede produkter, der er klar til brug, har du og dine kunder altid tryghed og vished for en hurtig og sikker lancering. Sammen skal vi bare finde den rigtige emballage. Derefter er vi klar ved tappemaskinerne og din private label kosmetik- og/eller hudplejeserie, kan være salgsklar i løbet af kort tid.

Nordic Sense har ligeledes kompetence og faciliteter til at udvikle og producere miljøvenlige produkter, der er milde for såvel forbrugeren som miljøet. Vi fremstiller således mange private label kosmetik- og hudplejeprodukter, der kan forsynes med miljø- og allergimærker. Ønsker du en mindre testproduktion af dine produkter før den endelige lancering, har vi også ekspertisen til det.
 

Emballage til private label kosmetik- og hudplejeprodukter

Hos Nordic Sense pakker vi dine private label kosmetik- og hudplejeprodukter i emballage frit efter dine ønsker. Med vores moderne produktionsapparat, kan vi tappe i stort set alle typer emballage, helt ned til 5 ml. og opefter.