Innovation

Dialog frem for alt

Hos Nordic Sense hænger innovation og tæt dialog nøje sammen.
Vi er en moderne virksomhed bygget på et fundament af gamle dyder og langvarige relationer
– tidssvarende og old school på én og samme tid.

}
Fra idé til færdigt resultat

Vi hjælper med at afdække behov som det første, guider dig igennem junglen af ingredienser, dufte, konsistens, farver, emballage samt lovgivning og regler som det næste og følger herefter projektet helt til dørs. Hos Nordic Sense har du med andre ord muligheden for at indgå i et fleksibelt samarbejde, hvor tæt dialog, udvikling og gennemprøvning af det enkelte produkt sikrer et optimalt slutresultat.

Giv din idé luft under vingerne

Vi har fokus på tiltrækning og udvikling af kompetencer samt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere omkring trends og nye råvarer. Har du opskriften, eller ønsker du at skabe et nyt produkt, stiller vi os som erfaren og innovativ sparringspartner til rådighed for dine ideer og gør produktudvikling til en fælles sag.

Topmoderne produktion

Produktudvikling, test og regler er vigtige ingredienser og derfor investerer vi løbende i nyt laboratorie- og testudstyr. Vi investerer også løbende i innovation af vores produktionsmetoder for hele tiden at være optimeret i forhold til miljø, kvalitet samt evne til effektivt at kunne fremstille konkurrencedygtige produkter med stor fleksibilitet og en leveringstid, som matcher kundens behov.